fbpx

Ce spun părinții despre Lumea lui Fram

“Fram la grădiniță” s-a dovedit a fi un instrument extrem de util pentru a-mi liniști emoțiile.

N-am crezut niciodată că o carte destinată copiilor de 2+ ani m-ar putea lămuri  🙂

Cartea abordează în mod inedit două teme: prima zi de grădiniță și bullyingul. Totul este extrem de bine realizat: de la temă, la ilustrații, la sfaturi pentru a-l ajuta pe cel mic să se adapteze mai bine acestei schimbări solicitante pentru toată familia.

De câteva zile citim cărți din colecția Lumea Lui Fram Ursul Polar. Titus e absolut încântat de ele, îi plac personajele, ilustrațiile colorate și e fascinat de tot ce se întâmplă. Ba chiar spune numele unuia dintre personaje, Hopi ❤️.

Fram îi ajută pe copiii mici să înțeleagă fenomenele din lumea înconjurătoare, culorile, formele, dar și emoțiile, frica de întuneric, prietenia, curiozitatea, iubirea. La finalul fiecărei povești din Aventurile lui Fram sunt curiozități “Știați că”, sunt minunate, mai ales pentru cei mai mărișori.

Din toate cărțile pe care le avem, și credeți-mă, avem o grămadă, ”Aventurile lui Fram Ursul Polar” sunt preferatele lui David. Nici nu clipește când declară asta.

Vrea să stăm să le citim pe toate de la început până la sfârșit. 2 ore durează, asta cu 3 pauze mici de pipi și cafea 🙂

O poveste care trancende generații, o incursiune în Lumea lui Fram, Ursul Polar care ne îndeamnă să ne retrăim copilăria prin ochii copiilor noștri.

Ilinca se distrează la rimele simple, jucăușe și amuzante despre fructe și legume, îl caută pe Fram pe fiecare pagină și îl mângâie când îl vede trist, semn că textele și ilustrațiile transmit foarte bine emoțiile.

Fram la grădiniță este o carte educativă pentru copii dar si pentru noi, adulții. Fiul meu este fascinat de această carte. Tot timpul îmi cere cartea să-i citesc, recomand cu mult drag.


X