Copăcelul din cuburi

76.42 lei

-
+
 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: Latura cubului cel mai mare aprox. 13 cm; latura cubului cel mic aprox. 9 cm, o figurină aprox. 6 x 1.5 x 6 cm Materiale: lemn, carton Brand: Small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani | Peste 3 ani

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Un joc în formă de piramidă – la fiecare nivel, o creatură timidă

Recomandat pentru copiii de peste 1 an

Cele 5 cuburi colorate în culori pastel și cele 5 figurine sub formă de animale și păsări ademenesc orice copil la joacă. Dar lucrurile devin cu adevărat palpitante abia atunci când sunt așezate pe verticală, de la mare la mic, pentru a forma o piramidă.

Rezultatul: o scenă ludică la care iau parte viețuitoarele din pădure. 4 dintre cuburi sunt prevăzute cu câte o nișă – o vizuină sau o scorbură sub formă de căsuță în copac. Aici, ursul, vulpea, viezurele și bufnița se pot ascunde sau se pot odihni atunci când simt că au obosit după o zi lungă de joacă. Privighetoarea stă mereu de veghe la nivelul superior și completează minunat gașca veselă.

Cuburile sunt ilustrate într-un stil jucăuș, cu atenție la detalii. Pe latura de sus a fiecărui cub este marcat un număr specific de buline, pentru a arăta locul piesei respective în aranjament. Cei mici se bucură astfel de o jucărie atractivă, dar și de indicii relevante pentru ordonarea corectă a cuburilor. Sortând și ordonând cuburile unul peste altul, copiii dezvoltă abilități motorii și își îmbunătățesc sistemul de coordonare mână-ochi.

Dar, grație modului în care este gândit și proiectat acest joc, micuții pot învăța o mulțime de lucruri: să deosebească culorile și formele, să numere sau să recunoască animalele și păsările din pădure.

Certificat calitate jucarii din lemn

-
+
SKU: 11721 Categorie: