- 10%

Trusă de ustensile „Micul Hair Stylist”

69.99 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Învățăm micul artist să devină hair-stylist!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Îți dorești ca micuțul tău să cunoască și să exploreze specificul cât mai multor meserii?

Dacă nu o dată camera de joacă s-a transformat în salon de coafură, copilul tău va fi super încântat să își desfășoare de acum activitatea în cele mai bune condiții, cu dotări de cea mai bună calitate. Această trusă îl va încuraja să își urmeze pasiunea, să apeleze la scenarii de joc creative și, nu în ultimul rând, îi va oferi ocazia de a-și spori îndemânarea și priceperea. Mai mult decât atât, abordarea estetică contribuie la educarea gustului pentru frumusețe și eleganță.

Centura viu colorată se va asorta de minune atât la brâul băiețeilor, cât și al fetițelor hair stylist. Se reglează în funcție de dimensiunea taliei celui sau celei care o poartă. Oferă la dispoziție suficient spațiu pentru păstrarea la îndemână a ustensilelor de specialitate: foarfecă, pieptene, perie și uscător de păr. Buzunarul mic și cochet se închide cu fermoar și conține elastice și clame. De asemenea, este ușor de transportat și încă mai ușor de îndrăgit. Are potențialul de a deveni o premisă excelentă pentru multe reprize de joacă alături de alți copii. Mai rămâne un singur lucru de stabilit: cine vrea o nouă frizură?

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiune: centură maxim 90 x 14 cm, uscător de păr aproximativ 10 x 3 x 11 cm Material: lemn, textil Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
-
+
SKU: 11050 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,