Trenulețul vesel „Sesame”

111.56 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Toată lumea în vagoane, e un voiaj de milioane!

Recomandat pentru copiii de peste 2 ani

Ți-ar plăcea ca micuțul tău să se bucure de compania fermecătoare a unei jucării clasice?

„Sesame Street” este un serial de televiziune american pentru copii, cu profil educativ, lansat în 1969. Ceea ce se poate numi un clasic al genului, o îmbinare fascinantă între actorie, animație și teatru de păpuși. Acest trenuleț le transportă pe îndrăgitele personaje din „Sesame Street” și aduce delicatețea jucăriilor de altădată în universul copiilor de astăzi.

Distracție garantată pentru micii conductori de tren! Puștiul tău va fi tentat să construiască cele mai creative scenarii pe baza acestei jucării complexe și captivante. Noii lui prieteni se pot opri în fiecare stație pentru a trăi situații inedite, pot purta dialoguri vesele și își pot planifica după bunul plac călătoria. Manevrarea pieselor de joc, a vagoanelor și a locomotivei garantează îmbunătățirea îndemânării și a abilităților de coordonare.

Setul cuprinde șine, un tunel, chiar și decor stradal, iar piesele sunt frumos colorate și robuste. Elmo, Ernie și prietenii lor, simpaticele personaje ale serialului, se instalează în vagoane cu ajutorul unor sisteme de prindere magnetice. În total, sunt 27 de piese din lemn ecologic, parțial lăcuit, de cea mai bună calitate. Și asta nu este tot! Trenulețul este adaptat pentru majoritatea sistemelor de șine ale obiectelor similare, deci poate fi combinat cu alte jucării. Încă un motiv pentru a deveni una dintre vedetele locului de joacă din camera copilului tău.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: Curcubeul măsoară aproximativ 15 x 1 x 9 cm, iar Cookie Monster aproximativ 5 x 1 x 7 cm. Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani | Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 10964 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,