- 27%

Tetris de lemn „Geometrie distractivă”

41.00 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Fiecare formă își dorește să o pui la locul ei, firește!

Recomandat pentru copiii de peste 4 ani

Cauți un joc isteț și antrenant care să îl inițieze pe micuțul tău în tainele geometriei?

Acest puzzle modern din lemn îl va ajuta să își fixeze informațiile despre cercuri și pătrate și să se perfecționeze în recunoașterea diverselor forme și culori. Pentru a așeza corect piesele pe planșe, după un sistem de potrivire și îmbinare tip tetris, își va pune serios la încercare logica și gândirea spațială. Prin complexitatea și ingeniozitatea sa, jocul îi va menține trează atenția, dar și concentrarea și spiritul de observație pentru timp îndelungat. 

Setul conține 15 planșe de joc față-verso, însumând astfel 30 de teme de lucru. Și 12 piese de lemn prevăzute cu perforații sub formă de cercuri sau pătrate. Copilul trebuie să privească atent fiecare planșă, observând însemnele de pe aceasta, după care să așeze cele 12 piese de lemn, astfel încât să reconstituie cu ajutorul lor poziționarea elementelor geometrice. Jocul se termină atunci când șablonul este complet, cu toate piesele îmbinate perfect pe planșă.

Atât piesele de puzzle, cât și planșele pot fi depozitate în cutia de lemn cu capac glisant. Asta înseamnă că acasă puteți păstra totul frumos organizat, iar atunci când porniți la drum jocul este și el gata să vă însoțească. 

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: cutie aproximativ 23 x 18 x 4 cm, o piesă de joc aproximativ 7.5 x 5 x 1 cm Material: lemn, carton Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
-
+
SKU: 11728 Categorie: Etichete: , , , , , , ,