Super-setul „Siguranța în trafic” – Semne rutiere

64.77 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Semnele le respectăm și-nvățăm să circulăm!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Cunoașterea regulilor de circulație este o necesitate de la cele mai mici vârste. Ți-ar plăcea ca puștiul tău să le deprindă corect și rapid, prin intermediul jocului?

Când trebuie să staționăm și când putem trece strada în siguranță? Cum arată semnul „Stop”? Cine are prioritate în trafic? La acestea și la multe alte întrebări vor afla copiii răspunsurile potrivite. Educația rutieră înseamnă precizie și responsabilitate. Cei mici vor învăța regulile de circulație și își vor exersa în același timp memoria vizuală. Jocurile care decurg de aici contribuie la dezvoltarea imaginației și a creativității.

Acest set de jucărie este campion la detalii realiste. Cuprinde 25 de piese care reprezintă cele mai importante semne de circulație, recunoscute pe plan internațional. Setul cuprinde și un semafor cu două fețe, care arată o fază roșie și una verde. Nu lipsesc nici plăcuțele de avertizare care se folosesc în cazul drumurilor aflate în reparație. Indicatoarele stradale sunt reproduse cu minuțiozitate  printr-o grafică de calitate, în culori vii și atractive. Baza solidă de lemn le face ușor de manevrat și de amplasat acolo unde consideră cei mici că este nevoie de ele: pe drumurile din camera lor, în traficul de la grădiniță. De asemenea, aceste semne de circulație pot contribui la plasarea unor jucării existente într-un context mai larg. Concret, ele vin în completarea trenulețelor de jucărie, a garajelor sau mașinuțelor de toate felurile.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   25 de piese Dimensiune semn de oprire: aprox. 4 x 3.5 x 11 cm Dimensiune con de trafic: aprox. 2.5 x 2.5 x 3.2 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +