Super bucătăria „All in One”

348.99 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Gătim, spălăm și curățăm, în bucătărie ne distrăm!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ți-a propus să îl educi de mic pe copilul tău în spirit practic?

Această bucătărie elegantă cu dotări multiple îi va deschide un întreg univers de posibilități. Copilul poate învăța și exersa gesturi utile, precum spălatul pe mâini sau depozitarea și organizarea eficientă a diverselor obiecte, folosind spațiile speciale cu care este prevăzut mobilierul. De asemenea, poate descoperi fascinația îndeletnicirilor casnice, cum ar fi gătitul, spălatul vaselor sau al rufelor. Poziționează acest mobilier de jucărie în bucătăria de acasă și veți reuși să bifați treburile gospodărești în tandem. O bucurie pentru copil și un mic răgaz pentru tine ca să te poți concentra asupra sarcinilor zilnice!  

Mini-bucătăria cuprinde toate elementele esențiale pentru a funcționa la capacitate maximă: chiuvetă, plită de gătit, mașină de spălat, blat de lucru, rafturi, sertare și suport pentru prosop. Aici își vor găsi locul toate vasele și ustensilele de jucărie la care vă puteți gândi. Pentru un strop de amuzament în plus, clapele au fixări magnetice, iar butoanele produc un sunet special atunci când sunt acționate.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 70 x 37 x 90 cm, înălțimea blatului de lucru de aproximativ 45 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
-
+
SKU: 1133 Categorie: Etichete: , , , , , ,