- 31%

Curea de unelte „Meșterul cel viteaz”

73.00 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Cu unelte bune și un strop de dibăcie, învățăm o meserie!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ești în căutarea unei jucării pentru bună dispoziția și îndemânarea micuțului tău?

Centura de scule îi oferă copilului posibilitatea să dea o mână de ajutor, atunci când părinții repară anumite obiecte, asamblează o piesă de mobilier sau când e nevoie de o măsurătoare exactă. Cu această trusă, cel mic își dezvoltă dexteritatea și îndemânarea. Este modalitatea ideală prin care poate să descopere noi cuvinte, meserii și activități practice. Totodată, învață că a fi harnic și iscusit este de folos în viață. Meșteritul prin casă poate fi atât util, cât și distractiv!  

Setul este viu colorat, iar uneltele sunt realizate din lemn masiv de cea mai bună calitate. Trusa include o riglă, o șurubelniță, un ciocan, o cheie fixă, trei șuruburi și cinci piulițe, toate colorate prin lăcuire cu vopsele non-toxice. Cureaua poate fi reglată în jurul taliei cu ușurință, având între 41 și 103 centimetri lungime. Datorită cataramelor cu clic, poate fi atașată sau detașată rapid. Îi oferă juniorului spațiul necesar pentru accesul la unelte, dar și confort maxim în timpul jocului. Într-un ambalaj la fel de atractiv, această trusă este cadoul ideal care îl va inspira pe micul copilaș să devină un mare meșter. 

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: cureaua aproximativ 78 x 15 x 1 cm, patentul aproximativ 19 x 4.5 x 1 cm Material: lemn, textil, sintetic Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11807 Categorie: Etichete: , , , , , , ,