- 32%

Puzzle „Meseria preferată”

23.66 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Sportivă, doctoriță, polițistă sau învățătoare – ce meserie ți se potrivește oare?

Recomandat pentru copiii de peste 2 ani

Ți-ar plăcea ca micuța ta să descopere tainele cât mai multor meserii?

Acest puzzle simplu și distractiv reușește să bifeze din start mai multe obiective practice. Fetițele își pot exersa abilitățile motrice fine, dar și spiritul de observație și capacitatea de asociere, jonglând cu piesele și potrivindu-le între ele. De asemenea, au ocazia de a învăța prin intermediul jocului caracteristicile a patru meserii și ocupații de bază: cea de sportivă, de doctoriță, de polițistă și de cadru didactic. Aici intervine și ingeniozitatea părinților. Îi poți oferi fetiței tale mai multe detalii despre aceste domenii și o poți provoca să puneți împreună în scenă mai multe jocuri de rol. Nu își va alege acum meseria pentru întreaga viață, dar va explora de mică varietatea de opțiuni pe care le are la dispoziție pentru a se dezvolta. 

Fiecare carieră este reprezentată simbolic printr-o ținută specifică, cu haine și accesorii asortate. Nu există nicio îndoială că micile domnișoare vor gusta din plin o astfel de experiență stilistică! În plus, o poți încuraja pe cea mică să își descopere și simțul umorului. Oare ce se întâmplă dacă amestecați puțin piesele între ele și construiți ținute comice? Doctorița în trening sau doamna învățătoare în costum de polițistă pot deveni personaje într-un scenariu amuzant marcă proprie.

Puzzle-ul este realizat din lemn viu colorat, vopsit cu materiale non-toxice, de cea mai bună calitate. Poate fi depozitat cu ușurință în cutia practică din lemn până la următoarea rundă de distracție.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 42 x 39 x 50 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 10528 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,