- 7%

Pachet „Curcubeu” pentru preșcolari

155.00 lei

-
+
 • Informații
  • Cartea

   Cartea „Fram în lumea culorilor și a formelor” Dimensiune: 20.5 x 20.5 cm Copertă: cartonată Interior: 70 de pagini color Editură: Curtea Veche Publishing

  • Puzzle

   Puzzle din lemn „Forme vesele” Dimensiuni: aprox. 22 x 22 x 2 cm Material: lemn Vopsea: non-toxic Brand: small foot

  • Forme si culori

   Forme și culori, joc pentru dezvoltarea abilităților motorii Dimensiuni: aprox. 20 x 16 x 11 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Turnul

   Turnul cu cercuri colorate Dimensiuni: înălțimea turnului – aprox. 12 cm; diametrul pieselor – aprox. 8,5 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Certificat calitate jucarii din lemn

Magia culorilor și a formelor reflectată-n jucării și-n povești pentru copii 

Set recomandat pentru copiii de peste 1.5 ani

Îți dorești ca puiul tău să cunoască lumea în cea mai bună variantă a ei? 

Va fi cu siguranță încântat de cunoștință la întâlnirea cu obiectele fermecate din acest set. Atât cartea, cât și jucăriile sunt nerăbdătoare să îi prezinte micuțului paleta de culori și varietatea de forme care ne înconjoară. 

Cartea cuprinde 2 povești în versuri, ilustrate într-un stil dinamic și modern, menite să pună în cea mai bună lumină elementele noi pe care copiii vor învăța de acum să le identifice și să le recunoască. Jucăriile sunt realizate din lemn provenit din surse sustenabile, iar procesul lor de fabricație este în acord cu etica muncii. De asemenea, câștigă punctaj maxim atât la capitolul siguranță, cât și la capitolul design și funcționalitate. Cu siguranță, micuțul tău va îndrăgi aceste adevărate minunății care poartă sigla brandului german „small foot”. 

Fram în lumea culorilor și a formelor”: O carte plină de surprize pentru zâmbete-n reprize

70 de pagini de rime împletite cu desene fantastice și prinse între coperte cartonate și-au propus să îl ghideze pe cel mic într-o lume uimitoare. Cum altfel decât prin intermediul acțiunii și al personajelor simpatice și năzdrăvane? Bogăția culorilor și a formelor care le înconjoară este impresionantă. Copilul învață cum se numesc și cum arată principalele culori și nuanțe, plus formele geometrice, pentru ca apoi să le recunoască cu ușurință în jurul său.

Prima poveste își poartă cititorii în universul magiei. Fram, rinocerița Rina, jderița Hopi și papagalul Poli descoperă jobenul magicianului, bagheta fermecată, panglici, fundițe, fluturi și alte obiecte-surpriză, care de care mai colorate și mai strălucitoare. Suspansul crește atunci când se produce o dispariție misterioasă, iar personajele răsuflă ușurate atunci când se împlinește profeția finalului fericit. 

A doua poveste surprinde un moment special din viața puiului de urs polar. Dar, ca orice altă zi din viața lui Fram, și ziua lui de naștere va fi palpitantă. De dimineață, prietenii se comportă neobișnuit, apoi urmează o sesiune de amuzament în leagănele din parcul de distracții, iar seara plouă torențial… cu confetti! Fiecare întâmplare reprezintă ocazia ideală pentru a prezenta într-un mod creativ formele geometrice. 

Puzzle din lemn „Forme vesele”: 9 forme colorate de cea mai bună calitate

Nu este un puzzle ca oricare altul, ci unul în relief, din lemn durabil, vopsit cu lac non-toxic în cele mai frumoase nuanțe și modele. Cercul, pătratul, hexagonul, dreptunghiul și rombul, alături de inimă, stea și floare, așteaptă să fie așezate de mânuțele mici ale copiilor în spațiile corespunzătoare de pe planșa de joc. Jocul îi ajută pe cei mici să își întipărească în minte formele și culorile, dar și să își exerseze coordonarea și îndemânarea. 

Forme și culori, joc pentru dezvoltarea abilităților motorii: Un joc de măiestrie, cu 3 culori și geometrie

Scopul este dezvoltarea abilităților motorii ale copilului, dar nu numai. Jocul încurajează și dezvoltarea cognitivă și creativitatea micuților. Planșa recreează aspectul paletei pictorului și este concepută pentru a susține o serie de forme geometrice sortate în funcție de culorile marcate pe ea. O provocare în plus: cei mici trebuie să așeze aceste forme astfel încât să evite obstacolele de pe turnulețele fixate pe planșă. 

Turnul cu cercuri colorate: Joacă-te acum cu toate!

Micii constructori au la dispoziție tot ce este necesar pentru a ridica primul lor turn: o bază solidă și piese de lemn eco. Formele circulare din lemn pot fi aranjate în funcție de mărime, de culori sau pur și simplu aleatoriu. Distracția este garantată în timp ce copiii își antrenează abilitățile motorii fine. 

 

 

-
+