- 23% Bestseller

Jucărie „Terminal naval – încărcare marfă”

249.99 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Marfa este gata încărcată și în lume expediată!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ești în căutarea unei jucării complexe care să-l țină mult timp în priză pe cel mic?

Copilul tău va avea la dispoziție o adevărată atracție și își va petrece timp îndelungat în compania ei. Distracția este garantată, dar și componenta educațională își spune cuvântul. Cel mic își dezvoltă abilitățile de motricitate fină și interesul pentru o meserie practică într-un mod cât se poate de captivant. Mai mult decât atât, terminalul de marfă este compatibil și poate fi cuplat cu alte sisteme de șine și trenulețe, pentru crearea unor scenarii de joc antrenante și amuzante.

Setul se remarcă datorită realizării de excepție și acurateții detaliilor. Include o punte mobilă pentru containerele de marfă și o macara care se poate deplasa atât vertical, cât și orizontal. Cargobotul poate fi tractat cu ajutorul a două remorchere, în funcție de cât de mare îi este încărcătura și se ancorează cu o frânghie în buclă. Brațul macaralei încarcă containerele dotate cu magneți pe camioane și trenuri de marfă. Practic, copilul are la îndemână tot ceea ce este necesar pentru pregătirea și încărcarea containerelor de mărfuri.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: terminalul aproximativ 32 x 38 x 24 cm; nava aproximativ 25 x 8.5 x 7 cm Materiale: lemn, textil, sintetic Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11378 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,