- 15%

Joc X și 0 „Șoarecele și pisica”

33.00 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Poți alege pisicuțe sau șoricei, doar să fie câte trei!

Recomandat pentru copiii de peste 5 ani

Ți-ar plăcea să îndrăgească și cel mic jocurile copilăriei tale?

Acum aveți la dispoziție o alternativă fermecătoare la clasicul joc X și 0 pe care îl jucam demult pe foaia liniată. Și asta fără să fie implicat vreun ecran de telefon sau de tabletă! Copilul tău își poate exersa puterea de concentrare, atenția și capacitatea de a urmări un obiectiv. Așa descoperă și cât este de important să îți poți formula în minte o strategie, un plan pe care să îl pui apoi în practică. În plus, aveți o ocazie minunată de a petrece timpul împreună. Iar distracția este inevitabilă!

Piesele sub formă de pisicuțe simpatice și șoricei năstrușnici se deplasează cu ușurință și rămân și bine fixate pe tabla de joc, datorită sistemului de magneți cu care sunt prevăzute. Iar planșa nu este altceva decât capacul cutiei metalice în care se depozitează piesele la finalul jocului. Totul este practic, compact, ușor de luat la picnic sau în vacanțe. Mai mult decât atât, ambalajul colorat și atractiv recomandă jocul și ca pe un cadou pe care îl va adora orice copil.

Regula rămâne cea cunoscută: se joacă în doi, se adaugă câte o singură piesă pe tabla de joc la fiecare mutare și câștigă cel care face primul o linie orizontală, verticală sau în diagonală de trei elemente de același fel.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: cutia metalică aproximativ 10 x 10 x 2.5 cm, o piesa aproximativ 3 x 2.5 x 1 cm Material: lemn, metal Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 2404 Categorie: Etichete: , , , , , , ,