- 33%

Joc de strategie „Gărgărițe și fluturași”

34.99 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Ce echipă va ieși câștigătoare – fluturașii drăguți sau buburuzele zâmbitoare?

Recomandat pentru copiii de peste 6 ani

Ai așteptat cu nerăbdare momentul în care să poți juca board games alături de juniorul tău?

Acest joc clasic de societate într-o interpretare modernă reprezintă cea mai frumoasă introducere în lumea jocurilor de strategie. Micuțul tău își dezvoltă puterea de concentrare și învață să își planifice cu tact fiecare mutare. Mecanismul de joc încurajează gândirea logică și tactică. În același timp, descoperă beneficiile, dar și limitele spiritului competitiv. Află ce înseamnă să acționeze fairplay, să respecte niște reguli prestabilite și să gestioneze înfrângerea sau victoria.  

Copilul tău va fi încântat de această versiune modernă a jocului de dame, inspirat de primăvară, format dintr-o tablă de joc veselă și din 32 de piese cu rotunjimi delicate. Ambalajul simpatic și colorat, de cea mai bună calitate, îl recomandă ca pe un cadou atractiv. Instrucțiunile sunt clare și simple. Fiecare jucător își așază piesele pe partea lui de tablă, după care poate începe confruntarea dintre buburuze și fluturași. Acestea pot fi mutate numai pe pătrățelele roz, deplasându-se înainte în diagonală. Scopul este să ajungi pe ultimul rând de pătrățele din zona celuilalt jucător. Câștigă cel care elimină toate piesele adversarului sau reușește să-l blocheze.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: tabla de joc aproximativ 26 x 26 x 0.5 cm, o piesă aproximativ 2 x 2 x 1 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11337 Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , ,