Joc de sortat și de stivuit „Jungla veselă”

64.26 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Sortezi forme, numeri ușor, străbați jungla la picior.

Recomandat pentru copiii de peste 1 an

Ați ajuns în punctul în care descoperiți formele de bază și învățați primele cifre?

Pentru copiii de peste 1 an, lumea înconjurătoare are încă multe secrete, iar acest joc inteligent și amuzant le dezvăluie o parte dintre ele cu entuziasm și precizie. Micuțul tău va învăța să recunoască formele și culorile principale. Mai mult decât atât, va desluși tainele cifrelor și va număra de la 1 la 4. 

Cu adevărat antrenantă este activitatea de sortare și de stivuire a pieselor. Pentru că jocul îl provoacă să jongleze în același timp cu cele trei tipuri de elemente – forme, culori, cifre – în baza unui raționament complex. Totodată, își dezvoltă și abilitățile motorii fine. Iar la toate acestea se adaugă descoperirea caracteristicilor a patru dintre cele mai simpatice animăluțe din mediul tropical.   

De la nivelul cel mai simplu la complexitatea ultimului turnuleț, jocul cuprinde 5 piloni pe care pot fi introduse blocurile de lemn în număr din ce în ce mai mare. Provocarea începe cu o singură frunzuliță și evoluează către o construcție din 5 piese. Fiecare dintre cele patru coloane de numere este condusă de câte un animal simpatic: un leneș, o maimuțică, o lamă și un tigru. Copiii pot așeza cifrele în ordine crescătoare sau descrescătoare ori pot face tot felul de alte aranjamente creative. De pildă, pot încerca să introducă pe câte un pilon cifrele care compun ziua sau luna în care s-au născut ori numărul de membri al familiei. Figurinele amuzante sunt binevenite pentru dezvoltarea unor scenarii care se petrec în mijlocul naturii. 

Jocul îi poartă pe copii în lumea fascinantă a junglei, fiind realizat, cu deplin respect pentru natură, din lemn care provine din păduri certificate FSC® 100%. Iubim și protejăm planeta, în acord cu principiile de sustenabilitate și ecologie. 

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 22 x 6 x 13 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11092 Categorii: , Etichete: , , , , , , , ,