- 27%

Joc de construit „Woob”

79.99 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Ne-apucăm de construit cu acest set inedit!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ți-ar plăcea să îi oferi copilului tău experiența de a construi din materiale naturale, cu unelte cât mai realiste?

„Miniwob” este prezent la datorie! Cu ajutorul acestui joc, cel mic își va antrena abilitățile motrice fine, coordonarea, capacitatea de concentrare și atenția. Își va fixa cunoștințele despre formele geometrice. Va învăța să mânuiască uneltele și își va folosi imaginația pentru creații cu totul și cu totul originale. Bucuria de a ridica o construcție solidă cu mânuțele lui nu se compară cu nimic altceva!

Va avea la dispoziție o serie de scândurele de diverse forme, perforate pentru a putea fi îmbinate în orice combinații. Setul conține și instrumentele de lucru necesare: cheie, șurubelniță, șuruburi, piulițe. Concepute pentru mânuțele lui mici, acestea pot fi manevrate cu ușurință, după cum îi dictează imaginația și intuiția.

Designul minimalist, schema de culori discretă, de inspirație scandinavă, și materialele naturale se asortează de minune cu alte seturi de jucărie dedicate dezvoltării abilităților de lucru manual. De asemenea, se integrează armonios în orice tip de decor interior. Între sesiunile de joacă, cutia inclusă este de mare ajutor pentru depozitarea corespunzătoare a întregului set.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: scândură pătrată aproximativ 12 x 12 x 0.5 cm, lungime șurubelniță aproximativ 15 cm, diametru aproximativ 2 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11810 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,