Iepuraș pe roți „Hop-Țop”

303.64 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Iepurașul l-am încălecat, m-am jucat și-am învățat

Recomandat pentru copiii de peste 1 an

De fiecare dată când alegi o jucărie te gândești și la spațiul pe care îl va ocupa în casă?

Ai o intuiție foarte bună, pentru că ești pe punctul de a face alegerea ideală! Iepurașul pe roți este o jucărie modernă și multifuncțională – ceea ce înseamnă că îi oferă multiple beneficii micuțului tău, cu economie de mijloace și de spațiu. În primul rând, funcționează ca o mașinuță pe care copilul o poate controla cu ușurință folosindu-și picioarele. Își antrenează astfel abilitățile motorii. Apoi, datorită jocului de sortare și de potrivire a formelor cu care este prevăzut iepurașul, își dezvoltă abilitățile de motricitate fină. Acest urecheat simpatic și pus pe șotii va aduce numai fericire și entuziasm în casele în care își va face prieteni. Copilul tău și-a găsit astfel un companion vesel și neobosit!

Atât iepurașul, cât și formele de lemn care îl însoțesc pe post de accesorii sunt realizate din lemn masiv, de cea mai bună calitate și în cele mai frumoase culori. Urechile iepurașului au un schelet de sârmă și sunt realizate din pluș, ceea ce le face ușor de modelat și de smotocit de către călărețul care stă în șa. Roțile sunt îmbrăcate în garnituri de cauciuc, pentru a asigura un rulaj silențios, dar și protecția suprafeței de rulare.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 43 x 23 x 28 cm, înălțime șa 19 cm, greutate maximă suportată aproximativ 25 kg Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani | Peste 3 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 1573 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,