- 34%

Gelaterie cu accesorii „O casă de păpuși”

49.99 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Când am poftă de înghețată, îmi prepar una îndată!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Îți dorești ca micuțul tău să își dezvolte abilitățile de comunicare și de relaționare?

Chiar pe strada pe care se află casa cu păpuși, la câteva numere mai încolo, s-a deschis o gelaterie extraordinară. Copilul tău poate păși oricând pe tărâmul imaginației, ca să intre în această poveste delicioasă. Poate alege să fie client, maestru cofetar sau chiar patron. Orice rol ar prefera, va avea ocazia să își exerseze abilitățile conversaționale și să inventeze scenarii creative. Va învăța să comunice eficient și prietenos, pentru ca ulterior să aplice în viața reală tot ceea ce a descoperit jucându-se.

Odată cu această gelaterie, orașul păpușilor nu numai că se extinde, dar se și modernizează. Noul local are un acoperiș atractiv, cu firmă strălucitoare, o copertină în dungi elegante, finisaje interioare în nuanțe jucăușe, meniu, tablă, vitrină. Mai mult decât atât, are și o terasă, plus măsuță și scaune pentru servit desertul. La toate acestea se adaugă două păpușele simpatice, care îi dau viață. Cu alte cuvinte, setul include absolut tot ceea ce și-ar putea dori un copil de la o gelaterie-minune. În acest cadru, se pot desfășura nenumărate scenarii de joc.

Cei patru pereți, podeaua și acoperișul din lemn sunt ușor de asamblat. Detaliile fine și culorile pastelate transformă gelateria într-o atracție pentru oricare dintre încăperile din casă. Limita de înălțime a păpușilor care pot fi acomodate în interior este de 12 cm. Dacă vreuna dintre păpușile mai înalte ale copilului tău poftește la un cornet de înghețată, va trebui să o servească pe terasă.  

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 29 x 21 x 22 cm; păpușă 10 x 6 x 3 cm Material: lemn, altele Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 10855 Categorie: Etichete: , , , , , ,