Coșul de picnic „Invitație la ceai”

93.97 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Un strop de licoare fermecată și petrecerea începe îndată!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Îți dorești ca juniorul să deprindă ușor și corect bunele maniere?

Acest coșuleț de picnic cochet și bine echipat îi va servi drept accesoriul perfect pentru scenarii creative joc. Poate organiza fie un picnic în grădină, în parc sau chiar pe covorul pufos de acasă, fie o petrecere în bună regulă, cu baloane și alte obiecte festive pe care le are la dispoziție. Își poate invita la eveniment păpușile, animăluțele de pluș sau chiar prietenii de aceeași vârstă, profitând de ocazie pentru a-și exersa imaginația și abilitățile conversaționale timpurii. Acum este momentul să învețe valoarea unor cuvinte și expresii de politețe, adevărate formule magice, precum „Mulțumesc!”, „Te rog!”, „Bine ai venit!”, „Îmi permiți?”, „Poftim!”.  

Setul cuprinde patru ceșcuțe și farfuriuțe cu buline, o mini-zaharniță, latieră și ceainic, plus lingurițe, toate acestea din ceramică fină și rezistentă. Cromatica în nuanțe pastelate blânde completează atmosfera de poveste: roz, bleu, galben și olive. Setul este ambalat într-un coșuleț împletit din ratan, prevăzut cu mâner, căptușeală în carouri și sistem practic de închidere.

Puteți lua cu voi coșulețul oriunde, în parc, în vizită sau în vacanță, iar alături de o pătură de picnic poate asigura pe deplin distracția și amuzamentul la iarbă verde.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: lungime aproximativ 13 cm, diametru aproximativ 4,5 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +