Centură profesionistă cu unelte „Micul meșter”

116.83 lei

- +
 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: centură port-unelte aproximativ 23 x 26 x 2 cm; ciocan aproximativ 24 x 2.5 cm Material: lemn, textil, metal, plastic Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 5 ani

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Cu unelte adevărate putem meșteri de toate! 

Recomandat pentru copiii de peste 8 ani

Ai vrea să încurajezi pasiunea micuțului tău pentru meșterit și construit? 

De acum, poate avea propria centură de scule. Cu ajutorul ei, abilitățile pentru lucru manual și spiritul practic vor ajunge la un cu totul alt nivel. Nu numai că va învăța să folosească în mod corect uneltele, dar va fi o adevărată surpriză să primească un set atât de realist. Se va simți ca un adevărat profesionist! În plus, dacă are tot ceea ce îi trebuie la îndemână, va putea asambla, repara sau construi obiecte de unul singur. Satisfacția va fi enormă! 

Setul conține un ciocan de dulgher, clește, mănuși de protecție din poliuretan, o nivelă, cuie, o pereche de ochelari de protecție ergonomici și un creion de dulgher care vine însoțit de ascuțitoarea proprie. Datorită posibilității de a o agăța, dar și de a o fixa pe orice obiect metalic grație benzii magnetice din compoziție, nivela poate fi considerată vedeta absolută. Nicio ciocanul și cleștele nu se lasă mai prejos la capitolul execuție, având mânerele finisate cu cauciuc. Centura se închide printr-o cataramă cu sistem „clic” și este ajustabilă, în funcție de circumferința taliei copilului. Bineînțeles, fiecare unealtă are locul ei fix în centură, pentru ca micul meșter să aibă mereu la îndemână lucrurile de care are nevoie.

- +
SKU: 11797 Categorie: Etichete: , , , , , ,