- 18%

Bucătărie de lemn „Micul Chef”

199.99 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Bucătărașul cel vestit un deliciu a gătit!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ți-ar plăcea ca oportunitățile de educație distractivă pentru cel mic să se mute în bucătărie?

Micuțul îți poate sta alături în timp ce bucătărești la rândul tău și astfel veți petrece timp de calitate împreună. Sau poți instala bucătăria de jucărie oriunde vi se face poftă de o sesiune delicioasă de joacă. Copilul își dezvoltă abilitățile motrice în timp ce învață să folosească aragazul, chiuveta, cuptorul și ustensilele de gătit. Le reține denumirile și descoperă care este utilitatea fiecăreia dintre ele. În același timp, se creează o oportunitate minunată pentru dezvoltarea abilităților necesare jocului de roluri: creativitate, comunicare, spontaneitate.

Recomandare: oferă-i copilului și câteva fructe și legume proaspete – pe post de ingrediente – pentru bunătățile pe care le pregătește în noua lui bucătărie. Este o ocazie minunată pentru a învăța denumirile lor și importanța pentru sănătate.

Bucătăria are designul, cromatica și decorațiunile realizate în stil clasic, pentru toate gusturile și toate spațiile. Este o construcție durabilă și solidă din lemn pictat cu vopsea non-toxică, pe bază de apă. Are marginile rotunjite, pentru un plus de siguranță. Chiuveta metalică este detașabilă, plita aragazului are un aspect cât se poate de realist, iar ușa cuptorului se închide și se deschide cu ușurință. Dulapul oferă cu generozitate spațiu de depozitare pentru ingrediente și ustensile. Butoanele aragazului și cel care pornește mini-ventilatorul emit un clic atunci când sunt acționate. Și chicote de bucurie din partea micului bucătar! Bucătăria include, de asemenea, un set complet de 20 de accesorii pentru o experiență culinară completă.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   aproximativ 45 x 22 x 42 cm, cu o înălțime de lucru de 22 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
-
+
SKU: 11159 Categorie: Etichete: , , , , , , , ,