- 16%

Bicicleta fără pedale „Unicornul călător”

294.00 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Pe unicorn am încălecat și în lume am zburat!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Micuțul tău a ajuns în punctul în care își așteaptă cu nerăbdare prima bicicletă?

Ai găsit-o și este fantastică! Îi va garanta copilului tău cel mai bun antrenament pentru echilibru și concentrare. Aceasta este pregătirea de care are nevoie înainte să învețe să meargă pe bicicleta cu pedale, fără punct de sprijin. În plus, călătoriile care îl așteaptă îi vor aduce multă bucurie și satisfacția că mânuiește cu tenacitate vehiculul-minune.

Bicicleta este dedicată copiilor de peste 3 ani, din momentul în care este recomandat să își dezvolte simțul echilibrului. Șaua este reglabilă, ceea ce îi permite bicicletei să țină pasul cu copilul aflat în creștere. Se adaptează astfel individual la dimensiunile micului ciclist. Roțile cauciucate garantează o plimbare sigură și lină pe orice suprafață. Ghidonul și șaua sunt ultra confortabile. Sunt cele mai mari șanse ca designul cu accente roz, cu unicornul zâmbitor și baloane colorate să fie pe placul fetelor. Dar și băieții adepți ai nuanțelor aprinse și fani ai creaturilor fantastice sunt poftiți în șa. Să înceapă călătoria fabuloasă! 

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 50 x 34 x 38 cm, înălțimea scaunului de 20 cm Capacitate maximă: 50 kg Material: lemn, cauciuc Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11254 Categorii: , Etichete: , , , , , , , ,