- 15% Nou Bestseller

Bancul de lucru „Super-wob”

349.00 lei

- +
 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: 50 x 41 x 72 cm; înălțime de lucru de aproximativ 50 cm Material: lemn, altele Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Ne-apucăm de construit cu acest set inedit!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Îți dorești ca micuțul tău să își dezvolte abilitățile practice încă de la o vârstă fragedă?

Masa de lucru „Superwob” este dotată cu toate accesoriile necesare pentru ca un copil să își poată antrena abilitățile motrice, competențele practice, percepția senzorială și imaginația, capacitatea de a distinge diverse obiecte și forme. De asemenea, juniorul tău își poate manifesta în voie înclinația către lucru manual. Acum învață să înșurubeze, să înfileteze, să fixeze, să asambleze cu ajutorul unei varietăți de instrumente. Mai mult decât atât, poate descoperi o sumedenie de lucruri noi despre meseriile care necesită îndemânare și pricepere.  

Cine și-ar fi închipuit că un banc de lucru poate fi atât de cochet? Lemnul din care este realizat și asortarea nuanțelor, plus designul modern al uneltelor îl recomandă ca pe un set de jucărie super atractiv. La toate acestea se adaugă, bineînțeles, dotările excepționale. Pe lângă instrumentele de lucru mai des întâlnite, precum ciocanul și fierăstrăul, copilul va avea ocazia să lucreze cu patentul, șurubelnița electrică, menghina sau cheia franceză. Bancul de lucru vine dotat cu scânduri, șuruburi, piulițe, cuie, multe piese pe care micul mecanic le poate folosi după îi dictează imaginația și intuiția. Sertarele pot fi folosite fie pentru păstrarea uneltelor, fie ca spații de depozitare pentru alte jucării. Cu adevărat captivant este faptul că cei mici pot ajuta chiar la asamblarea bancului de lucru, utilizând chiar sculele din dotare!

Te îngrijorează puțin chestiunile legate de întreținere și depozitare? Schema de culori este concepută astfel încât ansamblul să se integreze ușor în orice spațiu. Întregul set poate fi depozitat corespunzător în cutia inclusă. Este ușor de curățat și ușor de îndrăgit!

- +
SKU: 11806 Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , ,