Antemergător „Balena albastră”

399.99 lei

- +

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

Nu înoți, dar înveți să mergi; cu cea mai drăguță balenă alergi!

Recomandat pentru copiii de peste 1 an

Ești alături de copilul tău în etapa primilor pași în viață?

Balena albastră va transforma acest eveniment într-o experiență de cunoaștere totală. Datorită dotărilor complexe și multitudinii de accesorii, cel mic își va dezvolta abilitățile motorii grosiere și de finețe. Va învăța să își coordoneze mișcările, să facă asocieri, să numere, își va exersa răbdarea și atenția și va procesa informații elementare despre punctele cardinale și despre starea vremii. Totul cu ajutorul jocurilor de potrivire a formei, a flipping board-ului cu pești și a busolei integrate. 

În plus, tema de inspirație marină îl va ghida într-o aventură unică de explorare a mediului subacvatic. Designul exotic oferă cadrul ideal pentru jocuri și scenarii fantastice cu creaturi care trăiesc sub apă.  

Antemergătorul ingenios realizat sub forma unei balene, din lemn de cea mai bună calitate, a fost nominalizat la Toy Award 2020. Siguranța copilului este garantată datorită sistemului de frânare care permite împingerea controlată pe suprafața de rulare. Roțile de cauciuc amortizează mișcarea, iar deplasarea lor este lină și silențioasă. Toate laturile antemergătorului sunt prevăzute cu accesorii și jucării educative. Acestea pot fi depozitate sub capacul superior, care se rabatează. La rândul lui, și capacul rabatabil este conceput cu un sistem de siguranță, astfel încât copilul să nu-și prindă mâna în cazul în care îl scapă.

 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 42 x 39 x 42 cm; înălțimea de la sol 41 cm Material: Lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Sub 3 ani

Garanția calității

Produse certificate TÜV
Produse certificate TÜV
Membru oficial al ICTI
Membru oficial al ICTI
Lemn cu calificare FSC®
Lemn cu calificare FSC®
Eticheta „Spiel gut”
Eticheta „Spiel gut”
- +
SKU: 11608 Categorii: , Etichete: , , , , , , , ,