- 24%

Căsuță cu etaj „Paradisul păpușilor”

379.99 lei

- +
 • Informații
  • Detalii tehnice

   Dimensiuni: aproximativ 42 x 39 x 50 cm Material: lemn Brand: small foot

  • Vârstă recomandată

   Peste 3 ani | Peste 5 ani

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite

După soare se rotește casa noastră de poveste!

Recomandat pentru copiii de peste 3 ani

Ți-ar plăcea ca juniorul să deprindă temeinic ideea de familie și cămin fericit?

Acesta este suportul ideal pentru jocurile de roluri cu păpuși sau mici jucării de pluș. La exemplul pe care îl oferiți acasă se adaugă și această oportunitate de a pune în practică tot ceea ce înseamnă relații de familie și organizarea armonioasă a casei. Copilul își dezvoltă astfel abilitățile de comunicare și de relaționare, gândirea și imaginația. Pe lângă faptul că își explorează latura emoțională, are ocazia de a-și educa simțul estetic, încercând să aranjeze piesele de mobilier și alte elemente decorative.   

Căsuța în sine este un vis cu accente bleu, roz și galbene. Este construită din lemn, cu bârne solide, acoperiș în V, scară interioară, ușă glisantă și balustradă. Fiecare cameră este pictată într-o schemă asortată de culori, adaptată spațiului pe care îl reprezintă: baie, bucătărie, dormitor, cameră de zi. Cele 15 piese de mobilier permit efectuarea multor combinații creative. Am păstrat cea mai mare surpriză la final: căsuța este fixată pe o bază rotativă, astfel încât acțiunea jocului să se desfășoare în mai multe camere în același timp. 

Păpușile vor tresări de bucurie la vederea ei! Însă cele mai înalte de 12 cm vor fi nevoite să admire acțiunea din exterior 🙂

?

- +