Joc de societate Fram – Nu privi înapoi!

129.00 lei

Qty:

Un joc de societate cooperativ pentru copiii de la 4 la 94 de ani.

Copiii învață despre valori sociale importante în timp ce joacă rolurile lui Fram și ale prietenilor săi. Ei descoperă importanța colaborării, a încurajării, ajutorul reciproc, dar și împărțirea și compromisul. Jocul cultivă comunicarea și prietenia într-un mediu plin de peripeții pentru cei mici.

Într-o societate care pune accentul pe competiție, jocul cu Fram îi inspiră pe copii să își dezvolte spiritul de echipă. Astfel, micuții se alătură simpaticului urs polar și prietenilor lui și descoperă că unde-s doi -sau mai mulți – puterea crește!

De ce să joci alături de copilul tău

Cunoaștem cu toții numeroase jocuri de societate în care finalul este același: unul dintre noi câștigă, iar ceilalți pierd. Așa își fac apariția sentimentul de separare și stresul. Emoțiile pe care le trăim sunt exact contrariul celor pe care ni le dorim – pace, siguranță, echilibru.

Ca părinți, înțelegem însă cât de important este să cultivăm dorința copiilor de a coopera. Vrem să îi ajutăm pe copii să își dezvolte latura socială, să le oferim șansa de a descoperi dulcele gust al suportului social real.

Aventura începe când Fram și prietenii lui, ariciul Arpi, țestosul Ulmo, rinocerița Rina, jderița Hopi și papagalul Poli, pătrund în lumea circului și o îndrăgesc nespus. Asta până când apare dresorul cel rău, iar cei 6 prieteni decid să evadeze pentru a-și dobândi libertatea.

Jucătorii vor întâlni în calea lor atât obstacole, cât și șanse de a scăpa cu bine. Toate aceste încercări dezvoltă responsabilitatea, încrederea în ceilalți și respectul reciproc. Jocul subliniază importanța atingerii unui obiectiv comun și cultivă sentimentele pozitive ale colaborării între membrii grupului.

Te vei putea bucura alături de copilul tău de o aventură plină de neprevăzut, dar și de gustul victoriei în echipă!

Cel mic va aprecia din plin experiența jocului. Planșa de joc este cartonată și se asamblează tip puzzle, imaginile sunt viu colorate și atractive, iar figurinele sunt simpatice și expresive. Pot juca simultan maxim 6 persoane și cel puțin 2, iar un joc durează minim 30 de minute.

Qty:
Compare
Categorii: , Etichete: , , , , , ,
Adaugă în coș

Informații suplimentare

Componentele jocului:

o planșă de joc 56cm x 38cm
manual instrucțiuni și povestea jocului
35 de cărți de pericol
25 de cărți de ajutor
7 figurine + abțibilduri
1 zar

Anul apariției

2020

Despre autor

Joc realizat în cadrul: Deveo Studio
Creat de: Réka Kárpát
Ilustrat de: Antim Marius, Anna Júlia Benczédi
Poveste creată de: Adrian Barbu, Alexandra Abagiu