fbpx

Întreabă-ne orice!


Dacă ai un copil preșcolar, cu vârsta de peste 2 ani, sau dacă vrei să faci un cadou util copilului cuiva drag, cărțile cu Fram sunt alegerea ideală. Fiecare pui de om are nevoie de un start frumos și sănătos în viață din punct de vedere emotional, de povești fascinante și de informații fresh despre lumea înconjurătoare. Creațiile sunt semnate de psihologi, terapeuți, scriitori, ilustratori și artiști grafici specializați în proiectele pentru copii. În plus, aceste volume vor fi apreciate ca niște obiecte de colecție: colorate, rezistente și atractive. 

Cine sunteți?

Suntem reprezentanții Deveo Studio, încântați de cunoștință! Facem parte dintr-un studio de ilustratori din Cluj-Napoca, iar creațiile noastre vizuale călătoresc în toată lumea, datorită proiectelor desfășurate în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Japonia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Grecia, Germania, Irlanda și, bineînțeles, România. Te așteptăm pe www.deveostudio.com pentru mai multe detalii. 

În urmă cu câțiva ani, am avut inițiativa de a-l readuce în atenția publicului pe Fram, eroul copilăriei noastre. Nu oricum, ci frumos ilustrat, modernizat și reinterpretat pentru copiii de astăzi. Pentru că echipa Curtea Veche a apreciat proiectul nostru, cărțile cu Fram – ilustrate de noi și presărate cu texte create de cei mai buni psihologi, scriitori, pedagogi și terapeuți pentru copii – au văzut tiparul sub sigla acestei edituri prestigioase din țara noastră. 

De ce Fram?

În limba norvegiană, „Fram” înseamnă „Înainte” și a reprezentat numele vasului care l-a purtat pe celebrul explorator Fridtjof Nansen prin călătoriile sale în zona Arctică și în Antarctica. Nimic mai potrivit pentru a exprima mesajul pe care ne dorim să îl transmitem copiilor! 

Fram are calitățile pe care fiecare părinte și le dorește pentru micuțul său. Este blând, inocent, curajos, amuzant, mereu curios, prietenos și perseverent. A acumulat și o experiență de aproape 100 de ani în relația cu cititorii, iar de curând și-a reîmprospătat imaginea și s-a adaptat cu succes vremurilor noastre. Pe lângă temele principale, toate cărțile cu Fram promovează protecția mediului, grija pentru natură și pentru drepturile animalelor. În plus, este un personaj care s-a născut în România și a rămas în continuare un proiect 100% românesc. 

Proiectul Lumea lui Fram cuprinde numai cărți?

Deși s-a născut din file de carte, Lumea lui Fram reunește mai multe creații și modalități de exprimare artistică pentru copii, care s-au dovedit a fi de asemenea pe placul părinților. 

Recent, am lansat și jocul de societate „Fram – Nu privi înapoi!”. Copiii învață despre valori sociale importante în timp ce joacă rolurile lui Fram și ale prietenilor săi. Ei descoperă importanța colaborării, a încurajării, ajutorul reciproc, dar și împărțirea și compromisul. Jocul cultivă comunicarea și prietenia într-un mediu plin de peripeții pentru cei mici.

Spectacolul multimedia de teatru și animație pentru copii „Fram – Cum am devenit celebru”, în regia Danei Bonțidean, a încântat sute și sute de spectatori de toate vârstele, având reprezentații pe cele mai cunoscute scene din Cluj. Scurtmetrajul „Aventurile lui Fram, ursul polar”, aflat în etapa de producție, este fericitul câștigător al punctajului maxim la secțiunea „Animație”, din cadrul concursului organizat de CNC în 2018.

Începând din luna octombrie 2020, în Lumea lui Fram poposesc și jucăriile „small foot”, un brand eco, modern și superpremiat, dedicate dezvoltării abilităților motorii fine ale copiilor. În continuare, multe alte cărți, jocuri și surprize se vor alătura comorilor din Lumea lui Fram. 

Cine îmi garantează calitatea acestor produse?

Experiența de 7 ani a Deveo Studio și multitudinea de proiecte desfășurate în principal pentru autori, edituri, agenții și companii din afara țării se adaugă la reputația autorilor, ilustratorilor și la renumele Editurii Curtea Veche pentru a garanta produse de calitate, o livrare lină și un serviciu prompt de relații cu clienții. 

Cum pot afla mai multe?

Fram te așteaptă în vizită pe www.facebook.com/UrsulFram sau Instagram Lumea lui Fram. 

Cum pot lua direct legătura cu voi?

Ne găsești la numărul de telefon +40 364 141-710 (de luni până vineri, între orele 10 și 18) sau la e-mail salut@lumealuifram.ro. Bineînțeles, și prin mesaj privat pe pagina www.facebook.com/UrsulFram sau pe profilul de Instagram Lumea lui Fram

Comandă și retur

Cum pot comanda?

Folosește oricare dintre butoanele „Adaugă în coș”, special concepute pentru a ajunge la formularul de comandă. Accesează ulterior secțiunea „Coșul meu” și parcurge pașii indicați, prin completarea datelor solicitate. După efectuarea comenzii, vei primi un mail de confirmare. 

Dacă ai nevoie de ajutor pentru plasarea comenzii, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon +40 364 141-710 (de luni până vineri, între orele 10 și 18), la e-mail salut@lumealuifram.ro sau prin mesaj privat pe pagina www.facebook.com/UrsulFram

Cum pot returna?

Produsele pot fi returnate gratuit în decurs de 14 zile de la primirea coletului. Te rugăm să ne trimiți un mail la salut@lumealuifram.ro pentru a specifica motivul returului și contul în care dorești să primești contravaloarea comenzii. 

Plată și livrare

Cum plătesc?

Plata se face online cu cardul, în condiții de deplină siguranță, sau ramburs, la primirea coletului. 

Cum și unde livrați?

Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României, prin intermediul unei firme partenere de curierat rapid.

Care sunt costurile de transport?

Livrarea este gratuită pentru orice comandă de peste 150 de lei.

Pentru comenzile cu o valoare mai mică, costul transportului este de 15.99 lei. La suma menționată se adaugă 3 lei în cazul opțiunii „ramburs”, pentru procesarea acestui tip de plată.

În cât timp ajunge comanda?

Coletul tău va ajunge la destinație în 3-5 zile lucrătoare. 


X