ÎNAINTE, SPRE GAUDEAMUS!
În noiembrie 17, 2017 | 0 -
FRAM LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL GAUDEAMUS – CARTE DE ÎNVĂȚĂTURĂ
22-26 noiembrie, București, Pavilionul Central Romexpo
În norvegiană, FRAM înseamnă „înainte”. De fapt, FRAM este sinonim cu umorul, curajul și curiozitatea. De la momentul lansării sale, cu 85 de ani în urmă, romanul semnat de Cezar Petrescu a încântat mai multe generații de copii. În parteneriat cu Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), am reușit să aducem în actualitate povestea simpaticului urs polar. Așadar, la standul FRAM din Pavilionul Central – parter, veți avea ocazia să vă întâlniți în premieră cu primele 10 cărți adaptate după romanul original, dedicate copiilor de 2-6 ani și reunite în seria „Fram de colecție”.

EVENIMENTE SPECIALE: LECTURĂ, AUTOGRAFE ȘI CADOURI
*În prezența autorului, Adrian Barbu, și a altor membri ai echipei de creație
– Sâmbătă, la orele 11:00 și 16:00
– Duminică, la ora 15:00

SURPRIZE FRAMTASTICE PENTRU COPII
– FRAM va fi mereu prezent în stand – abia așteaptă să facă poze cu voi ?
– Atenție, se anunță reduceri în averse la toate cărțile!
– Fiecare cumpărător primește un cadou-surpriză din partea lui FRAM.
– Cărțile interactive FRAM, care combină educația și distracția, nu vor lipsi de la întâlnire.

www.facebook.com/UrsulFram

Scrie un răspuns

 • Ultimele noutăți
  Fram

  FRAM e cel mai simpatic pui de urs polar din lume. Curajos, prietenos și dornic să știe cât de multe, a lăsat în urmă Țara Ghețurilor și a plecat să descopere lumea oamenilor, fără să privească înapoi. Din cauza asta a primit numele „Fram”, care în norvegiană înseamnă „Înainte”.

  ×
  Eu sunt Poli

  Papagalul brazilian, POLIcolor, POLIglot și POLIticos, este un adevărat știe-tot. Citește mult, vorbește mult și are răspunsuri la orice. Desigur, n-are întotdeauna răspunsurile corecte, dar asta nu-l împiedică să fie cicălitor și moralist aproape tot timpul.

  ×
  Eu sunt Rina

  Fetița rinocer, visează să fie baleRINĂ. Îi plac florile, muzica clasică, savaRINEle și poveștile romantice. Poartă peleRINE roz și s-ar uita în vitRINE tot timpul, să vadă dacă-i stau bine. E foarte visătoare, un pic mofturoasă, dar în general e o prezență plăcută (asta, cât timp nu se enervează. Atunci e cu totul altceva…)

  ×
  Eu sunt Arpi

  Ariciul ARPI are cele mai ciudate și neașteptate idei. E campion de trotinetă și skateboard, dar nu poartă cască de protecție: cu frizura lui, asta e chiar imposibil (știați că aricii pot avea până la 7000 de țepi?). Îi plac mingile de plajă, baloanele și saltelele gonflabile dar, din motive naturale, acestea nu rezistă mult la jocurile lui.

  ×
  Eu sunt Hopi!

  Acrobata grupului, e neastâmpărată și curioasă ca orice jder. N-are răbdare să stea prea mult pe loc (e mereu„ hop-țop”; așa și-a câștigat numele) și e întotdeauna prima când e vorba de acțiune sau aventură. Scotocește peste tot și își vâră nasul în toate lucrurile în care n-ar avea ce să caute. Bineînțeles că intră în încurcături de fiecare dată, însă la ce sunt buni prietenii, dacă nu ca să te scoată din necazuri?

  ×
  Eu sunt Ulmo

  Țestosul Ulmo este inventatorul și savantul grupului. Cam sfios și cam retras (nu doar în carapace), vorbește puțin pentru că gândește mult. E grăbit tot timpul, dar asta nu se prea observă, pentru că Ulmi se grăbește încet, ca toate țestoasele. Carapacea lui e ca un dulap magic, din care scoate, la nevoie, tot felul de unelte și obiecte inventate de el. E foarte înțelept, pentru cine are răbdare (și timp, mult timp) să-l asculte.

  ×
  Fram
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×  ×
  X