Business to Business

Povestea lui Fram este un fenomen cultural, care de-a lungul anilor s-a întipărit bine în mintea românilor și care acum, după mai bine de 80 de ani la apariția lui îl aducem din nou în atenția cititorilor de toate vârstele, dar în special a copiilor.
Prin proiectul “Lumea Lui Fram”,  vrem să oferim copiilor de astăzi mult mai multe ocazii să interacționeze și să învețe cu Fram. Iar pentru asta, stabilim parteneriate de colaborare cu companii și edituri care vor să se bucure de oportunitățile pe care ursul polar Fram le aduce și va aduce pe piața din România.
Există două modalități prin care puteți beneficia de imaginea lui Fram pentru a vă dezvolta business-ul si a avea un avantaj competitiv:

Drepturi pentru publicarea cărților cu Fram. Puteți achiziționa aceste drepturi pentru a distribui cărțile în cadrul propriei rețele de magazine sau librării.

Merchandising. Un personaj atât de jucăuș precum Fram este îndrăgit de copii, iar în universul copiilor cu siguranță este loc pentru o mulțime de alte produse cu cel mai cunoscut urs polar: ghiozdane, caiete, penare, jucării, etc. Orice produse care se pretează copiilor pot fi asociate cu imaginea lui Fram, câștigând astfel atenția copiilor și, bineînțeles, a părinților.

Dacă sunteți editură, companie sau producător și doriți să profitați de oportunitatea şi avantajul competitiv pe care îl aduce Fram pe piața din România ne puteți contacta folosind formularul de mai jos.