Bine ai venit în lumea mea, lumea magică a lui Fram, ursul polar!

Fram, ursul polar” este titlul cărţii pentru copii scris de Cezar Petrescu şi publicat în anul 1931. Aventura lui Fram, ursul  polar este una dintre cele mai cunoscute opere  româneşti pentru copii. Datorită succesului său, romanul a fost adaptat în 1983 într-o serie TV de 6 episoade.

Iar acum dorim să aducem povestea ursului polar Fram la un alt nivel, în linie cu timpurile în care trăim. Pentru aceasta am creat 10 cărţi adaptate după romanul original într-un stil și o formă potrivite copiilor secolului XXI.

Aceste cărţi, recomandate copiilor preşcolari și școlari, urmăresc călătoria simpaticului urs polar Fram, de la Polul Nord spre celebritate şi înapoi, oferind o experienţă inedită de lectură. Versiunile digitale interactive  ale celor 10 cărţi au funcţii de autocitire şi silabisitor la atingerea ecranului, conţinând peste 3.500 de cuvinte silabisite audio şi vizual.

Lumea lui Fram® mai cuprinde 20 de cărţi educaţionale care să vină în ajutorul preşcolarilor în domenii specifice: cărţi pentru învăţarea culorilor, animalelor sau a formelor geometrice, regulilor de igienă sau bunelor maniere, dar şi cărţi care să-i ajute să treacă prin momente dificile cum ar fi divorţul părinţilor, nașterea unui frățior sau a unei surioare, teama de întuneric sau de singurătate și, de asemenea, cărţi care să le dezvolte abilităţile pregrafice, scrisul şi citirea, sau care să le îmbogățească educația și cultura generală.

Toate acestea au fost create în colaborare cu profesionişti din domeniul psihologic şi pedagogic pentru a întâmpina exact nevoile copiilor  şi pentru a le putea oferi o experienţă de lectură potrivită vârstei lor.

Dacă reprezentaţi o editură sau doriţi să folosiţi brandul „Lumea Lui Fram” în procesul de merchandising al produsului dumneavoastră, echipa noastră aşteaptă propuneri de colaborare. Daţi-ne un mesaj prin formularul de contact (click aici) sau un e-mail la adresa asistent@LumealuiFram.ro . Cu siguranţă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Fram şi prietenii săi
thumnail6
thumnail3
Rino
thumnail2
thumnail4
thumnail1
Descoperă lumea magică a lui Fram, ursul polar.
Fram

FRAM e cel mai simpatic pui de urs polar din lume. Curajos, prietenos și dornic să știe cât de multe, a lăsat în urmă Țara Ghețurilor și a plecat să descopere lumea oamenilor, fără să privească înapoi. Din cauza asta a primit numele „Fram”, care în norvegiană înseamnă „Înainte”.

×
Eu sunt Poli

Papagalul brazilian, POLIcolor, POLIglot și POLIticos, este un adevărat știe-tot. Citește mult, vorbește mult și are răspunsuri la orice. Desigur, n-are întotdeauna răspunsurile corecte, dar asta nu-l împiedică să fie cicălitor și moralist aproape tot timpul.

×
Eu sunt Rina

Fetița rinocer, visează să fie baleRINĂ. Îi plac florile, muzica clasică, savaRINEle și poveștile romantice. Poartă peleRINE roz și s-ar uita în vitRINE tot timpul, să vadă dacă-i stau bine. E foarte visătoare, un pic mofturoasă, dar în general e o prezență plăcută (asta, cât timp nu se enervează. Atunci e cu totul altceva…)

×
Eu sunt Arpi

Ariciul ARPI are cele mai ciudate și neașteptate idei. E campion de trotinetă și skateboard, dar nu poartă cască de protecție: cu frizura lui, asta e chiar imposibil (știați că aricii pot avea până la 7000 de țepi?). Îi plac mingile de plajă, baloanele și saltelele gonflabile dar, din motive naturale, acestea nu rezistă mult la jocurile lui.

×
Eu sunt Hopi!

Acrobata grupului, e neastâmpărată și curioasă ca orice jder. N-are răbdare să stea prea mult pe loc (e mereu„ hop-țop”; așa și-a câștigat numele) și e întotdeauna prima când e vorba de acțiune sau aventură. Scotocește peste tot și își vâră nasul în toate lucrurile în care n-ar avea ce să caute. Bineînțeles că intră în încurcături de fiecare dată, însă la ce sunt buni prietenii, dacă nu ca să te scoată din necazuri?

×
Eu sunt Ulmo

Țestosul Ulmo este inventatorul și savantul grupului. Cam sfios și cam retras (nu doar în carapace), vorbește puțin pentru că gândește mult. E grăbit tot timpul, dar asta nu se prea observă, pentru că Ulmi se grăbește încet, ca toate țestoasele. Carapacea lui e ca un dulap magic, din care scoate, la nevoie, tot felul de unelte și obiecte inventate de el. E foarte înțelept, pentru cine are răbdare (și timp, mult timp) să-l asculte.

×
Fram
×
×
×
×
×
×
×
×
××
X