Business to Business

Povestea lui Fram este un fenomen cultural, care de-a lungul anilor s-a întipărit bine în mintea românilor și care acum, după mai bine de 80 de ani la apariția lui îl aducem din nou în atenția cititorilor de toate vârstele, dar în special a copiilor.
Prin proiectul “Lumea Lui Fram”,  vrem să oferim copiilor de astăzi mult mai multe ocazii să interacționeze și să învețe cu Fram. Iar pentru asta, stabilim parteneriate de colaborare cu companii și edituri care vor să se bucure de oportunitățile pe care ursul polar Fram le aduce și va aduce pe piața din România.
Există două modalități prin care puteți beneficia de imaginea lui Fram pentru a vă dezvolta business-ul si a avea un avantaj competitiv:

Drepturi pentru publicarea cărților cu Fram. Puteți achiziționa aceste drepturi pentru a distribui cărțile în cadrul propriei rețele de magazine sau librării.

Merchandising. Un personaj atât de jucăuș precum Fram este îndrăgit de copii, iar în universul copiilor cu siguranță este loc pentru o mulțime de alte produse cu cel mai cunoscut urs polar: ghiozdane, caiete, penare, jucării, etc. Orice produse care se pretează copiilor pot fi asociate cu imaginea lui Fram, câștigând astfel atenția copiilor și, bineînțeles, a părinților.

Dacă sunteți editură, companie sau producător și doriți să profitați de oportunitatea şi avantajul competitiv pe care îl aduce Fram pe piața din România ne puteți contacta folosind formularul de mai jos.

Articole Fram
Volumul 1 Fram ursul polar

Educațional

Fram ursul polar Spectacol

Divertisment

Ghiozdan Caiete Fram Ursul Polar

Merchandising

Deja știți foarte multe despre mine, Fram, ursul polar!

În cazul în care doriți să discutați posibilitatea unei asocieri de brand între afacerea dumneavoastră și brandul Fram, contactați-ne și vom găsi împreună soluția cea mai rezonabilă pentru ambele părți!

Informații Contact
Nu e nevoie Nu e nevoie
Nu e nevoie
Nu e nevoie
Lumea Lui Fram™ produs de Deveo Media Studio

Ne puteti contacta prin formularul de mai jos sau la numarul de telefon: +40  364 141-710

Success & Error message
Povestile lui Fram
Fram

FRAM e cel mai simpatic pui de urs polar din lume. Curajos, prietenos și dornic să știe cât de multe, a lăsat în urmă Țara Ghețurilor și a plecat să descopere lumea oamenilor, fără să privească înapoi. Din cauza asta a primit numele „Fram”, care în norvegiană înseamnă „Înainte”.

×
Eu sunt Poli

Papagalul brazilian, POLIcolor, POLIglot și POLIticos, este un adevărat știe-tot. Citește mult, vorbește mult și are răspunsuri la orice. Desigur, n-are întotdeauna răspunsurile corecte, dar asta nu-l împiedică să fie cicălitor și moralist aproape tot timpul.

×
Eu sunt Rina

Fetița rinocer, visează să fie baleRINĂ. Îi plac florile, muzica clasică, savaRINEle și poveștile romantice. Poartă peleRINE roz și s-ar uita în vitRINE tot timpul, să vadă dacă-i stau bine. E foarte visătoare, un pic mofturoasă, dar în general e o prezență plăcută (asta, cât timp nu se enervează. Atunci e cu totul altceva…)

×
Eu sunt Arpi

Ariciul ARPI are cele mai ciudate și neașteptate idei. E campion de trotinetă și skateboard, dar nu poartă cască de protecție: cu frizura lui, asta e chiar imposibil (știați că aricii pot avea până la 7000 de țepi?). Îi plac mingile de plajă, baloanele și saltelele gonflabile dar, din motive naturale, acestea nu rezistă mult la jocurile lui.

×
Eu sunt Hopi!

Acrobata grupului, e neastâmpărată și curioasă ca orice jder. N-are răbdare să stea prea mult pe loc (e mereu„ hop-țop”; așa și-a câștigat numele) și e întotdeauna prima când e vorba de acțiune sau aventură. Scotocește peste tot și își vâră nasul în toate lucrurile în care n-ar avea ce să caute. Bineînțeles că intră în încurcături de fiecare dată, însă la ce sunt buni prietenii, dacă nu ca să te scoată din necazuri?

×
Eu sunt Ulmo

Țestosul Ulmo este inventatorul și savantul grupului. Cam sfios și cam retras (nu doar în carapace), vorbește puțin pentru că gândește mult. E grăbit tot timpul, dar asta nu se prea observă, pentru că Ulmi se grăbește încet, ca toate țestoasele. Carapacea lui e ca un dulap magic, din care scoate, la nevoie, tot felul de unelte și obiecte inventate de el. E foarte înțelept, pentru cine are răbdare (și timp, mult timp) să-l asculte.

×
Fram
×
×
×
×
×
×
×
×
××
X