Cum a fost la premiera spectacolului CUM AM DEVENIT CELEBRU
În decembrie 1, 2017 | 0 -

Cum a fost la premiera spectacolului CUM AM DEVENIT CELEBRU

Pe scurt, premiera de la Cluj din 29 octombrie 2017 a fost pur și simplu mi-nu-na-tă! Teatrul de păpuși multimedia a rămas ca o experiență magică în sufletele tuturor copiilor, părinților și bunicilor prezenți în sală. Emoțiile mele s-au simțit și în Țara Ghețurilor, atât de intense au fost.

Acum ne pregătim cu aceeași dedicare pentru următorul spectacol, care va avea loc duminică, 17 decembrie 2017, la Cinema Dacia din Cluj-Napoca, începând cu ora 12:00. Biletele pot fi deja comandate aici: www.lumealuifram.ro/evenimente-fram-in-cluj-napoca. Nu există dubii: micuții de peste 3 ani și toți adulții care cred în puterea fanteziei vor fi de-a dreptul încântați de piesa noastră!

Farmecul acestui spectacol se datorează producătorilor de la Deveo Media și echipei artistice de excepție de la AnimaArt, care îmbină în cel mai creativ mod cu putință teatrul de animație și arta mânuirii păpușii. Scenografia este fascinantă, elementele de decor îi poartă pe spectatori în peisajul polar sau în lumea colorată a circului.

Un alt motiv de bucurie este că spectacolul CUM AM DEVENIT CELEBRU a ajuns deja la mai mult de 2000 de copii din zonele defavorizate din județul Cluj.

Proiectul este cofinanțat de Adiministrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Regia: Dana Bonțidean
Distribuția: Eniko Takacs, Cristina Secăreanu, Paul Sebastian Popa, Bianco Erdei.

Scrie un răspuns

 • Ultimele noutăți
  Fram

  FRAM e cel mai simpatic pui de urs polar din lume. Curajos, prietenos și dornic să știe cât de multe, a lăsat în urmă Țara Ghețurilor și a plecat să descopere lumea oamenilor, fără să privească înapoi. Din cauza asta a primit numele „Fram”, care în norvegiană înseamnă „Înainte”.

  ×
  Eu sunt Poli

  Papagalul brazilian, POLIcolor, POLIglot și POLIticos, este un adevărat știe-tot. Citește mult, vorbește mult și are răspunsuri la orice. Desigur, n-are întotdeauna răspunsurile corecte, dar asta nu-l împiedică să fie cicălitor și moralist aproape tot timpul.

  ×
  Eu sunt Rina

  Fetița rinocer, visează să fie baleRINĂ. Îi plac florile, muzica clasică, savaRINEle și poveștile romantice. Poartă peleRINE roz și s-ar uita în vitRINE tot timpul, să vadă dacă-i stau bine. E foarte visătoare, un pic mofturoasă, dar în general e o prezență plăcută (asta, cât timp nu se enervează. Atunci e cu totul altceva…)

  ×
  Eu sunt Arpi

  Ariciul ARPI are cele mai ciudate și neașteptate idei. E campion de trotinetă și skateboard, dar nu poartă cască de protecție: cu frizura lui, asta e chiar imposibil (știați că aricii pot avea până la 7000 de țepi?). Îi plac mingile de plajă, baloanele și saltelele gonflabile dar, din motive naturale, acestea nu rezistă mult la jocurile lui.

  ×
  Eu sunt Hopi!

  Acrobata grupului, e neastâmpărată și curioasă ca orice jder. N-are răbdare să stea prea mult pe loc (e mereu„ hop-țop”; așa și-a câștigat numele) și e întotdeauna prima când e vorba de acțiune sau aventură. Scotocește peste tot și își vâră nasul în toate lucrurile în care n-ar avea ce să caute. Bineînțeles că intră în încurcături de fiecare dată, însă la ce sunt buni prietenii, dacă nu ca să te scoată din necazuri?

  ×
  Eu sunt Ulmo

  Țestosul Ulmo este inventatorul și savantul grupului. Cam sfios și cam retras (nu doar în carapace), vorbește puțin pentru că gândește mult. E grăbit tot timpul, dar asta nu se prea observă, pentru că Ulmi se grăbește încet, ca toate țestoasele. Carapacea lui e ca un dulap magic, din care scoate, la nevoie, tot felul de unelte și obiecte inventate de el. E foarte înțelept, pentru cine are răbdare (și timp, mult timp) să-l asculte.

  ×
  Fram
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×  ×
  X