Am câștigat, am câștigat la CNC concursul pentru scurt-metraj de animație!
În mai 22, 2018 | 0 -

Deja știți că nu pot sta locului o clipă, că mă joc și călătoresc mult, mereu în căutare de noi descoperiri. Dar nu mă rezum doar la a avea o viață plină de energie, ci pun la cale tot timpul și proiecte-surpriză. Unul dintre ele a pornit de la ideea de a face un scurt-metraj de animație.

Iată că acum sunt în măsură să vă comunic rezultatele concursului de proiecte cinematografice organizat de Consiliul Național al Cinematografiei (CNC), sesiunea 2017. Propunerea mea și a prietenilor mei de la Deveo Media și Arsia Production,  scurt-metrajul animat intitulat „Fram – Călătorii cu peripeții” , a primit cel mai bun punctaj dintre proiectele de la secțiunea animație și al treilea punctaj dintre toate proiectele depuse la această sesiune de concurs.

Așadar, în perioada următoare, împreună cu Arsia Production voi da curs acestui vis de a vă prezenta într-o formulă dinamică aventurile și descoperirile mele. Cu mult umor și lecții de viață prețioase, așa cum v-am obișnuit. Regia și scenariul sunt semnate de Ștefan Buzea. Ștefan, îți mulțumesc că ești alături de mine în această călătorie FRAMtastică!

Înscrieți-vă la newsletter-ul meu aici, cu mic, cu mare, și urmăriți-mi activitatea pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și surprizele din Lumea lui Fram!

Vă doresc o vară plină peripeții!

Cu drag,

Fram, ursul polar

Scrie un răspuns

 • Ultimele noutăți
  Fram

  FRAM e cel mai simpatic pui de urs polar din lume. Curajos, prietenos și dornic să știe cât de multe, a lăsat în urmă Țara Ghețurilor și a plecat să descopere lumea oamenilor, fără să privească înapoi. Din cauza asta a primit numele „Fram”, care în norvegiană înseamnă „Înainte”.

  ×
  Eu sunt Poli

  Papagalul brazilian, POLIcolor, POLIglot și POLIticos, este un adevărat știe-tot. Citește mult, vorbește mult și are răspunsuri la orice. Desigur, n-are întotdeauna răspunsurile corecte, dar asta nu-l împiedică să fie cicălitor și moralist aproape tot timpul.

  ×
  Eu sunt Rina

  Fetița rinocer, visează să fie baleRINĂ. Îi plac florile, muzica clasică, savaRINEle și poveștile romantice. Poartă peleRINE roz și s-ar uita în vitRINE tot timpul, să vadă dacă-i stau bine. E foarte visătoare, un pic mofturoasă, dar în general e o prezență plăcută (asta, cât timp nu se enervează. Atunci e cu totul altceva…)

  ×
  Eu sunt Arpi

  Ariciul ARPI are cele mai ciudate și neașteptate idei. E campion de trotinetă și skateboard, dar nu poartă cască de protecție: cu frizura lui, asta e chiar imposibil (știați că aricii pot avea până la 7000 de țepi?). Îi plac mingile de plajă, baloanele și saltelele gonflabile dar, din motive naturale, acestea nu rezistă mult la jocurile lui.

  ×
  Eu sunt Hopi!

  Acrobata grupului, e neastâmpărată și curioasă ca orice jder. N-are răbdare să stea prea mult pe loc (e mereu„ hop-țop”; așa și-a câștigat numele) și e întotdeauna prima când e vorba de acțiune sau aventură. Scotocește peste tot și își vâră nasul în toate lucrurile în care n-ar avea ce să caute. Bineînțeles că intră în încurcături de fiecare dată, însă la ce sunt buni prietenii, dacă nu ca să te scoată din necazuri?

  ×
  Eu sunt Ulmo

  Țestosul Ulmo este inventatorul și savantul grupului. Cam sfios și cam retras (nu doar în carapace), vorbește puțin pentru că gândește mult. E grăbit tot timpul, dar asta nu se prea observă, pentru că Ulmi se grăbește încet, ca toate țestoasele. Carapacea lui e ca un dulap magic, din care scoate, la nevoie, tot felul de unelte și obiecte inventate de el. E foarte înțelept, pentru cine are răbdare (și timp, mult timp) să-l asculte.

  ×
  Fram
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×
  ×  ×
  X