- 23%

Pachet educație preșcolară

59.00 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite
Ți-ar plăcea ca cel mic să descopere lumea înconjurătoare într-un mod creativ și fresh?

4 povești cu rime amuzante în 70+70 de pagini ilustrate color.
Recomandate pentru copiii de 2-3 ani.

 

Pofta de cunoaștere a copiilor este nelimitată. Acum întâmpină o sumedenie de situații de viață care îi iau prin surprindere. Acumulează informații prețioase despre lucrurile, plantele și ființele care îi înconjoară.

Seria „Fram Educațional” a fost creată special pentru necesitățile și nivelul de înțelegere al preșcolarilor isteți și curioși. Acest pachet reunește primele 2 cărți educative (și distractive în același timp!) din serie. Cu ajutorul lor, cei mici deprind noțiunile de bază despre fructe, legume, forme și culori.

Cum îi ajutăm pe copiii să cunoască lumea în cea mai frumoasă variantă a ei

În primul rând, acesta poate fi începutul unei prietenii durabile cu fructele și legumele din farfurie, inclusiv cele verzi. Beneficiile cognitive se îmbină cu educația nutrițională în favoarea dezvoltării armonioase. De asemenea, copiii au ocazia de a privi lumea înconjurătoare ca printr-un caleidoscop fermecat, după ce învață culorile și formele care o definesc.

În al doilea rând, ambele cărți transmit informații utile în limbajul fermecător al poveștilor. Textele sunt scrise în versuri amuzante și descriu întâmplări captivante, pe înțelesul celor mici. Fram și prietenii lui sunt personajele care transformă aceste lecții într-o experiență de neuitat. De asemenea, ilustrațiile moderne, viu colorate, le dezvoltă imaginația și contribuie la fixarea cunoștințelor.

Nu în ultimul rând, cărțile cartonate, cu file groase, sunt ideale pentru copiii de vârste mici. Fac față multor sesiuni de citit, răsfoit și, de ce nu, chiar desenat în spațiile rămase libere pe pagină.

Din poveste în poveste

Fram în lumea fructelor și a legumelor începe cu o poveste despre Festivalul Fructelor. Fructele locale și deliciile exotice sunt prezentate atât de atractiv și detaliat, încât devin adevărate personaje. Ingredientul secret al acțiunii: un client misterios. Urmează apoi povestea despre concursul cu tema „Cea mai mare mâncare de legume”. Fram și prietenii lui își pun în valoare spiritul de echipă, capacitatea de organizare, hărnicia și inventivitatea pentru a deveni câștigători. Însă nimic nu ar fi fost posibil fără participarea extraordinară a unei selecții bogate de legume savuroase.

Fram în lumea culorilor și a formelor îi teleportează pe cei mici direct în culisele unui spectacol de magie. Am fi tentați să credem că pe scenă se întâmplă minuni. De fapt, în culise se petrec adevăratele vrăji. Dispariții misterioase, apariții surprinzătoare, un curcubeu de obiecte și nuanțe aprinse dau culoare acestei povești. Apoi, micuții cititori participă la aniversarea lui Fram, deloc lipsită de peripeții. Am spus aniversare? În realitate, nimic din ceea ce se întâmplă în prima parte a zilei nu anunță ploaia de confetti, urări și cadouri care urmează.

 • Informații
  • Număr de pagini

   70 +70 . Ilustratii color

  • Format

   20.5 x 20.5 cm. Coperta cartonată.

  • ISBN

   978-606-44-0312-4 și 978-606-44-0314-

  • Editura

   Curtea Veche

  • Anul apariției

   2018

 • Despre autor

  Anca Stănescu.

  Iulia Burtea este o scriitoare română licențiată în Istoria mentalităților și deținătoare a unei diplome de master în Litere. Este autoarea cărților în versuri din seria Fram Educațional (Curtea Veche, 2019), iar poveștile ei pentru copii apar în fiecare număr al revistei Călătoriile lui Erus (Editura Univers). A editat cărțile de nutriție și lifestyle Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? (Editura ALL, 2018) și Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală? (Editura ALL, 2019), de Dr. Laura Ene.
  Pe coperta primului roman de aventuri pe care l-a citit scria „Colț Alb, de Jack London”. De îndată ce s-a dovedit a fi de fapt cartea lui Cezar Petrescu despre Fram, prinsă accidental între alte coperte, s-a împrietenit pe viață cu puiul alb pe care destinul i l-a adus în mâini. A devorat un număr impresionant de bulgări de înghețată în timp ce a lucrat la această carte.

 • Ilustratoare

  Alexandra Abagiu este o artistă care a absolvit secția Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Înainte să devină ilustratoarea lui Fram, avea senzația că gheparzii și dinozaurii sunt animalele cu care se împacă cel mai bine pe hârtie. Dar, într-o bună zi, ilustratorii din birourile Deveo Studio au schițat modul în care își imaginau că ar trebui să arate cel mai simpatic urs polar din lume. S-a decis în unanimitate că stilul ei este cel care i se potrivește ca un fular lui Fram.

  Oana Cocheci este o artistă absolventă a secției Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Și-a construit o carieră de ilustrator de carte în domeniul cărților pentru copii, iar creațiile ei au sărit departe de granițele țării și au aprins imaginația copiilor din multe părți ale lumii. A fost mai mult decât încântată că reîntâlnirea cu Fram, eroul copilăriei, i-a oferit ocazia să ilustreze această nouă interpretare asupra personajului. Când desenează, iese uneori la iveală alter-ego-ul ei, „Nevăstuica trăsnită”.

-
+