- 40%

Fram în lumea fructelor și a legumelor

25.20 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite
Porția zilnică de informații delicioase pentru micuții preșcolari

2 povești în versuri cu informații delicioase și ilustrații color.
Recomandate pentru copiii de peste 2 ani.

Cei mici deprind primele cunoștințe despre fructe și legume cu ajutorul a două povestiri în versuri. Întâmplările sunt presărate cu zâmbete și asezonate cu ilustrații atractive. În plus, copiii ajung să îndrăgească aceste alimente colorate și sănătoase, iar schimbarea se va observa în farfuria fiecăruia dintre ei. Yummy!

De ce să incluzi acest volum în meniul de carte al juniorului tău

Cât de mult ți-ar plăcea ca micuțul tău să iubească fructele și legumele? Ar fi minunat să le consume chiar și pe cele verzi! Cartea Fram în lumea fructelor și a legumelor descrie forma, culoarea, gustul acestora și cum îi ajută pe cei mici cu vitamine și energie din plin.
Stilul fresh, rimele jucăușe, ușor de reținut, și ilustrațiile captivante reușesc să transforme fructele și legumele în adevărate atracții. Am strecurat în paginile cărții și o serie de modele de prietenie, dedicare, istețime, umor și hărnicie.
Practic, în timp ce îi faci micuțului tău cunoștință cu stilul de viață sănătos, mai bifezi un obiectiv esențial pentru el: îi oferi o experiență amuzantă și distractivă.
Volumul în sine va face față cu brio oricâtor sesiuni de citit și răsfoit: copertele sunt cartonate, filele de calitate, iar culorile intense.

Invitație la Festivalul Fructelor

Pentru Fram și pentru prietenii lui, Rina, Ulmo, Hopi, Arpi și Poli, ziua începe dis-de-dimineață cu un mic dejun colorat și sățios. Ce noroc că cel mai simpatic urs polar din lume este și tare curios! Datorită întrebărilor lui, cititorii află cum au pregătit Rina și Hopi salata de fructe.
Infuzia de vitamine se dovedește a fi binevenită, căci îi așteaptă o zi plină. Vor participa la Festivalul Fructelor, iar povestea urmărește pas cu pas cum se desfășoară operațiunea de amenajare a tarabei.
Nu lipsesc nici surprizele: unul dintre prieteni refuză să li se alăture celorlalți, iar un străin misterios își face apariția pe neașteptate.

Concursul cu tema „Cea mai mare mâncare de legume”

Cine face cea mai mare mâncare de legume câștigă un superpremiu. Imediat, Fram și prietenii lui pun la cale un plan elaborat pentru a câștiga competiția.
Îi vom însoți în cămară, la piață și în grădină pentru a strânge toate legumele și verdețurile înscrise pe listă.
Totul decurge ca la carte, până se ivește o situație care le pune planul sub semnul întrebării, iar un personaj greu de trecut cu vederea intră în scenă.
Vor reuși micuții bucătari să își îndeplinească scopul?

 • Informații
  • Numar de povesti

   2 povesti: Fructe si legume.

  • Interior

   70 de pagini color.

  • Format

   20.5 x 20.5 cm. Copertă cartonată.

  • Editura

   Curtea Veche

  • Anul apariției

   2019

 • Seria "Fram educațional"

  Fram în lumea fructelor și a legumelor a apărut sub umbrela „Fram Educațional”, alături de Fram în lumea culorilor și a formelor. Seria se adresează copiilor preșcolari, aflați la vârsta la care descoperă lumea înconjurătoare: 2-6 ani.
  Poveștile se țes în jurul unor personaje prietenoase, cu care ce mici se pot identifica. Intrigile ușor de înțeles, întorsăturile de situație care le stârnesc curiozitatea și finalurile fericite sunt alte ingrediente pe placul lor.
  Cu ajutorul rimelor amuzante și al întâmplărilor captivante, completate de ilustrații moderne, copiii vor învăța noțiunile de bază despre culori, forme, fructe și legume.

 • Autor

  Iulia Burtea este o scriitoare română licențiată în Istoria mentalităților și deținătoare a unei diplome de master în Litere. Este autoarea cărților în versuri din seria Fram Educațional (Curtea Veche, 2019), iar poveștile ei pentru copii apar în fiecare număr al revistei Călătoriile lui Erus (Editura Univers). A editat cărțile de nutriție și lifestyle Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? (Editura ALL, 2018) și Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală? (Editura ALL, 2019), de Dr. Laura Ene.
  Pe coperta primului roman de aventuri pe care l-a citit scria „Colț Alb, de Jack London”. De îndată ce s-a dovedit a fi de fapt cartea lui Cezar Petrescu despre Fram, prinsă accidental între alte coperte, s-a împrietenit pe viață cu puiul alb pe care destinul i l-a adus în mâini. A mâncat un număr impresionant de căpșuni și cireșe în timp ce a scris această carte.

 • Ilustratoare

  Alexandra Abagiu este o artistă care a absolvit secția Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Înainte să devină ilustratoarea lui Fram, avea senzația că gheparzii și dinozaurii sunt animalele cu care se împacă cel mai bine pe hârtie. Dar, într-o bună zi, ilustratorii din birourile Deveo Studio au schițat modul în care își imaginau că ar trebui să arate cel mai simpatic urs polar din lume. S-a decis în unanimitate că stilul ei este cel care i se potrivește ca un fular lui Fram.
  Oana Cocheci este o artistă absolventă a secției Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Și-a construit o carieră de ilustrator de carte în domeniul cărților pentru copii, iar creațiile ei au sărit departe de granițele țării și au aprins imaginația copiilor din multe părți ale lumii. A fost mai mult decât încântată că reîntâlnirea cu Fram, eroul copilăriei, i-a oferit ocazia să ilustreze această nouă interpretare asupra personajului. Când desenează, iese uneori la iveală alter-ego-ul ei, „Nevăstuica trăsnită”.

-
+
SKU: Legume Categorie: