- 23%

Fram în lumea culorilor și a formelor

27.00 lei

-
+

Trimite-mi acest produs pe email, ca să îmi amintesc de el.

Iți vom trimite detaliile acestui produs pe email, că să îl poți comanda când îl dorești
Trimite
Copiii descoperă formele și culorile alături de Fram și de prietenii lui.

O carte-curcubeu cu 2 povești în versuri și ilustrații color.
Recomandată pentru copiii de peste 2 ani.

Cel mai simpatic urs polar din lume îi așteaptă la un spectacol de magie și la ziua lui de naștere cu o mulțime de surprize colorate.
Rimele și ilustrațiile captivante îi ajută pe cei mici să rețină cu ușurință informațiile noi. FRAMtastic!

De ce să incluzi acest volum pe lista de descoperiri a juniorului tău

Dacă îți dorești ca puiul tău să cunoască lumea în care trăim în cea mai frumoasă variantă a ei, cu siguranță această carte vă va plăcea amândurora! Fram în lumea culorilor și a formelor prezintă paleta de culori și bogăția de forme care ne înconjoară.
Nuanțele de roșu, accentele de albastru sau tonurile de galben vor fi de acum ușor de reținut și de recunoscut. După ce va învăța cercurile, romburile, triunghiurile și toate celelalte forme, le va putea identifica în obiectele din jur.
Întâmplările și desenele scot în evidență informațiile-cheie. În același timp, cartea subliniază importanța pe care o au în diverse situații de viață creativitatea, spontaneitatea, prietenia și umorul.
Vei avea bucuria să crești pas cu pas un cititor care va îndrăgi lectura pe tot parcursul vieții.
Copilul tău va putea să manevreze cartea cu ușurință: copertele sunt cartonate, paginile interioare sunt rezistente, iar culorile sunt vii și atractive.

Peripeții cu jobenul fermecat

Magicianul își ia la revedere, căci se grăbește să urce pe scenă, dar adevăratul spectacol se va desfășura în culise.
Protagoniștii sunt nimeni alții decât Fram și prietenii lui: rinocerița Rina, jderița Hopi și papagalul Poli. De fapt, aproape toți, căci unul dintre ei va dispărea la un moment dat, ca prin magie.
Surprizele apar de îndată ce Fram și amicii lui observă că magicianul și-a uitat jobenul fermecat. Încep să scoată din el o serie de obiecte, care mai de care mai colorate și mai strălucitoare.
Aparent, formula „Hocus pocus!” chiar funcționează! Paginile cărții se vor umple de fluturi, panglici, fundițe și alte minunății. Oare cum vor reuși să rezolve și cazul dispariției misterioase?

Aniversarea lui Fram

Arpi și Rina strâng tot felul de lucruri în cutii de diverse forme și mărimi. A sosit momentul ca hainele și jucăriile pe care nu le folosesc să fie frumos depozitate în magazie.
Hopi și Ulmo organizează o grămadă de cărți, caiete, dosare și alte hârtii. Nimic neobișnuit până acum, se pare că este ziua de curățenie.
Dar lucrurile se complică, dacă ținem cont de faptul că este și ziua de naștere a lui Fram și doar Poli pare dispus să îl însoțească în parcul de distracții.
După ce se dau în leagăne, mănâncă o înghețată și se confruntă cu o apariție neașteptată, Fram și Poli au parte de o mare surpriză la întoarcerea acasă.

 • Informații
  • Numar povesti

   2 povesti: Forme si culori.

  • Interior

   70 de pagini color

  • Format

   20.5 x 20.5 cm. Copertă cartonată

  • ISBN

   978-606-44-0312-4

  • Editura

   Curtea Veche

  • Anul apariției

   2019

 • Seria "Fram Educational"

  Fram în lumea culorilor și a formelor a apărut sub umbrela „Fram Educațional”, alături de Fram în lumea fructelor și a legumelor. Seria se adresează copiilor preșcolari, aflați la vârsta la care descoperă lumea înconjurătoare: 2-6 ani.
  Poveștile se țes în jurul unor personaje prietenoase, cu care ce mici se pot identifica. Intrigile ușor de înțeles, întorsăturile de situație care le stârnesc curiozitatea și finalurile fericite sunt alte ingrediente pe placul lor.
  Cu ajutorul rimelor amuzante și al întâmplărilor captivante, completate de ilustrații moderne, copiii vor învăța noțiunile de bază despre culori, forme, fructe și legume.

 • Autori

  Anca Stănescu.

  Iulia Burtea este o scriitoare română licențiată în Istoria mentalităților și deținătoare a unei diplome de master în Litere. Este autoarea cărților în versuri din seria Fram Educațional (Curtea Veche, 2019), iar poveștile ei pentru copii apar în fiecare număr al revistei Călătoriile lui Erus (Editura Univers). A editat cărțile de nutriție și lifestyle Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață? (Editura ALL, 2018) și Capcanele mâncatului emoțional. Slăbitul – o provocare fizică sau mentală? (Editura ALL, 2019), de Dr. Laura Ene.
  Pe coperta primului roman de aventuri pe care l-a citit scria „Colț Alb, de Jack London”. De îndată ce s-a dovedit a fi de fapt cartea lui Cezar Petrescu despre Fram, prinsă accidental între alte coperte, s-a împrietenit pe viață cu puiul alb pe care destinul i l-a adus în mâini. A devorat un număr impresionant de bulgări de înghețată în timp ce a lucrat la această carte.

 • Ilustratoare

  Alexandra Abagiu este o artistă care a absolvit secția Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Înainte să devină ilustratoarea lui Fram, avea senzația că gheparzii și dinozaurii sunt animalele cu care se împacă cel mai bine pe hârtie. Dar, într-o bună zi, ilustratorii din birourile Deveo Studio au schițat modul în care își imaginau că ar trebui să arate cel mai simpatic urs polar din lume. S-a decis în unanimitate că stilul ei este cel care i se potrivește ca un fular lui Fram.

  Oana Cocheci este o artistă absolventă a secției Grafică din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Și-a construit o carieră de ilustrator de carte în domeniul cărților pentru copii, iar creațiile ei au sărit departe de granițele țării și au aprins imaginația copiilor din multe părți ale lumii. A fost mai mult decât încântată că reîntâlnirea cu Fram, eroul copilăriei, i-a oferit ocazia să ilustreze această nouă interpretare asupra personajului. Când desenează, iese uneori la iveală alter-ego-ul ei, „Nevăstuica trăsnită”.

-
+
SKU: Culori Categorie: