La început a fost amuzant. „Năzbâtii de copil” ți-ai spus când a spart vaza sau când și-a pierdut ochelarii de soare. „Se mai întâmplă” ți-ai zis când copilul tău ți-a reproșat că se plictisește deși ți-a zis-o înconjurat de 3 activități începute și neterminate. „Sunt eu obosită” sau „ești tu obosit”, ajungi să concluzionezi adesea după o zi în care copilul tău nu a stat nicio secundă.

Hiperactivitatea la copii și sindromul ADHD la copii sunt probleme cu care se confruntă din ce în ce mai mulți copii și efectele acestora asupra cei mici sunt devastatoare.

Un copil plin de energie care nu-și poate concentra atenția prea mult timp, munca de acasă și o pandemie care pare să nu se mai sfârșească pot să te compleșească și să te facă să simți că undeva greșești. Situațiile de mai sus sunt provocări pe care mulți părinți le trăiesc. În zilele noastre există foarte mulți copii cu ADHD, așadar deficitul de atenție la copii este o problemă foarte des întâlnită în rândul celor mici mai ales când pandemia a redus interacțiunile interumane. Rolul părinților în educația copiilor și mai ales în înțelegerea acestor probleme cu care se confruntă cei mici este esențial.

Vestea bună e că experții au soluții. Și vrem să ți le împărtășim și ție.

Participă la evenimentul dedicat ție și copilului tău și fă cunoștință cu Fram și Petrișor, prietenul fără astâmpăr

Te invităm la o discuție cu soluții și conștientizare. În loc să simți că ai din ce în ce mai puțin control asupra relației tale cu propriul copil, redescoperă momente speciale cu copilul tău și creșteți împreună armonios.

În același timp vei găsi noi aspecte și perspective interesante și mai puțin abordate despre educația copiilor.

Irina Nikolaus, psiholog cu o experiență de 12 ani în terapia cu părinții și copiii din România, a căutat și a găsit soluții care ajută la construirea unei relații sănătoase între părinți și copii. Pentru tine și copilul tău, Irina Nikolaus (Forgaciu) a scris o poveste pe înțelesul celor mici.

Vei descoperi cum pot Fram și Petrișor, prietenul lui fără astâmpăr să vă ajute zi de zi. În plus, ai acces la tehnici verificate și exeriții practice, ușor de făcut acasă.

Lansăm cartea și vom vorbi despre cum îl poți ajuta chiar tu pe copilul tău să se concentreze mai mult, mai bine și mai ușor, să fie atent și disciplinat. Cu o ghidare valoroasă de la Irina.

Când și unde ne vedem: marți, 23 Martie, live pe Facebook, de la ora 14:30

Informațiile de la expertul Irina Nikolaus te vor ajuta dacă îți dorești să:

  • Înțelegi mai bine energia copilului tău și nevoile lui.
  • Afli tehnici concrete și verificate prin care îl poți ajuta să-și canalizeze energia spre ceva constructiv.
  • Știi cum să-l ghidezi să fie mai atent și disciplinat.
  • Afli dacă e pentru voi cartea cu Fram și Petrișor și cum vă poate fi de folos în situații de zi cu zi.

Abia așteptăm să ne cunoaștem și te invităm să te înscrii la eveniment cu un click pe link-ul de aici.

 

Investește din timpul tău în participarea la acest eveniment și scapă de reproșurile pe care mulți părinți și le fac mai târziu când se învinovățesc că nu au făcut destule pentru a-și înțelege copilul. Dacă ai un copil hiperactiv acest eveniment poate fi un pas important în tratarea acestei provocări.

Te așteptăm!